336 resultaten
Komt weer Binnenkort geopend Presale Uitverkocht
  • B.O.G Sock Hanami sportschoenen, Gray Violet-High Rise, kleuren
  € 77,00 € 110,00

  Promotions

  • Blaze Hanami sportschoenen, Gray Violet-High Rise, kleuren
  € 77,00 € 110,00

  Promotions

 • Meer laden

PUMA damesschoenen


Hier bij PUMA draait het om de sneakers. De schoenen zijn het grondwerk en de basis waarop een perfecte outfit wordt gecreëerd. Onze schoenencollectie voor dames omvat sport, lifestyle en alles daar tussenin, dus je voeten zijn ermee bedekt of je nu naar de sportschool gaat of over het rode tapijt loopt.

In onze lifestyle-schoenen zijn de iconische PUMA-looks vermengd met het comfort en de stijl van nu. De legendarische Suede leidt ons productaanbod, verkrijgbaar in veel kleuren en stijlvariaties. Onze classics zoals de Roma, Basket, Aril, en meer blijven het uitstekend doen. Nieuwe modellen zoals de Eskiva- en Mostro-lijnen tonen dat onze looks zo modieus zijn als maar mogelijk is. Schoenen met motorsport-inspiratie zorgen voor een sportieve look in de vorm van Speed Cats, Future Cats, en meer. We hebben ook een selectie ballerina's en sandalen voor je zomercollecties.

Voor wie op zoek is naar een schoen die net zo modieus als atletisch functioneel is, wij hebben die. Onder onze hardloopschoenen voor dames vallen de IGNITEs, vol met technologie en verkrijgbaar in veel kleuren, met allerlei materialen en grafische afwerkingen. We hebben ook de Speed-serie, gemaakt met verschillende verzachtingsniveaus voor serieuze hardlopers die voluit willen gaan ongeacht het aantal kilometers dat ze lopen. Onze Carson-serie toont de diversiteit van verkrijgbare modellen voor atletes. Onze sportschoenen krijgen zeker bekijks in de sportschool en worden aangevoerd door onze lijnen Pulse XT en IGNITE XT. Klik hier voor degene die je aanspreekt en helpt een punt te maken terwijl hij stimuleert tot optimale prestaties. En je hebt onze golfschoenen en golfspikes aan de voeten van Lexi Thompson gezien op de golfbaan.